Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är allt, you are everything

engelska
you are my heart
you are fire
you are the air
without the heart that beats in me, I'm not alive
without the fire, I can not see
without air I can not breathe
you are all these things for me
so without you I can not live

svenska
du är mitt hjärta
du är eld
du är luften
utan hjärtat som slår i mig är jag inte levande
utan elden kan jag inte se
utan luften kan jag inte andas
du är alla dom här sakerna för mig
så utan dig kan jag inte leva




Fri vers av fmep1995
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-20 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995