Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst höst kom fram

Jag ser det första lövet fall
Känner vindarna mot min kropp
Jag går igenom skogen
Alla löv faller ner över mig
De gröna fina löven som bli gula, röda , bruna
Jag lägger mig ner bland löven
Känsla av hösten är i mig
Den friska luften
Jag andans in och känner mig levande
Vill inte lämna stunden
Är rädd att jag ska vakna upp igen
Vill stanna i min dröm värld
Där alla är lyckliga och alla är vänner
Hösten är här och jag känner att ingenting kan stoppa mig
Från vara den stunden jag lever i
Jag är vaken från dröm världen
Jag lever för stunden




Fri vers (Fri form) av fmep1995
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-14 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmep1995
fmep1995