Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad allt kan vara enkelt

Kan höra en vind

känner vatten från hav
oändligt hav
stänker på mina gummistövlar
ovann finns en himmel
med
stjärnor och
Gud

Vad allt kan vara enkelt.




Fri vers av Karin E
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-08 22:42



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Karin E!

Härlig dikt som lyser av höstljus. Hälsar vännen Fredrik
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E