Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hund i Vind

Vi gck snabbt ikväll
hunden och jag
blåsten förföljde oss

Så vi rörde oss fortare
för att inte fångas
men inget koppel
det hade jag glömt

Vi gillar inte koppel
vi vill har spelrum
han och jag
och där i blåstskogen
med dom snurriga vindarna
fann vi en öppning
mot vidderna

Där friheten bor









Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 705 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-09 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text om förhållandet mellan oss djur-om vi vågar!!
2009-10-10

  Catharina Edin VIP
Låter helt underbart - en öppning ut - mot friheten i blåstskogen! Skönt att höra att inte ni heller gillar koppel.
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP