Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mig





Jo pappa


du kalla mig


son en gång


Ja just det


det stämmer


haha


men jag sa


också


av en hora


grabben


Jaha okej


det hade jag


glömt


förlåt




Övriga genrer av blaite
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-09 17:19



Bookmark and Share


  Line W
Sjukt bra!
2010-09-07

  Suzy med punkterna
Starkt och rått, mycket bra skrivet
2009-10-11

    Tea Alex
Stackars moder.
2009-10-09

    J. Herward
hur kan en vuxen människa slänga sin skit på ett barn? som ser klarare än någon annan...

och som om kärleken var så nära, nu så svårt att bära

att finna:) jag känner igen någonting ur mig själv med den här texten
2009-10-09

  Anders P VIP
tungt att läsa och bra skrivet
2009-10-09

  Svartsilver
denna gjorde ont. hoppas du inte skriver allt från egna upplevelser.
2009-10-09

  sulimaa
NU blev jag oxå ledsen i ögat...
2009-10-09

  etthjärtaäralltidrött
det gör så osannolikt
ont att läsa, det är mitt i prick.
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite