Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snötyngda





Dramatiskt


asfalltsknull


lämnad i en


vattenpöl


flöt dina


lockar likt


björkars


snötyngda


grenar








Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 695 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-11-29 22:54



Bookmark and Share


  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vackert snapshot!
2014-08-11

  Maiah VIP
Härlig mix...
2013-04-05

  wildrose
Dina texter gör mig ... Arg! Du är bra.
2013-03-01

    ej medlem längre
Du kan inte skriva fel.
2013-01-12

  rundgångbalansochgungning
Ooouuf... Love it
2013-01-12

  Svartsilver
får mig att fundera....
tänker inte skriva så mkt för då kanske jag gör bort mig.
2013-01-07

  Alexander Gustafsson
awesome!
2012-12-03

  Fru Intighet
Fantastiskt.
2012-11-30

  Tarantaran
Bra sammanfattning av
hela dagen 121129 på
poeter.se...kort..koncist:
knulligt och krulligt. snöigt
på kvistar..du hade dit
asfalten..det kändes som
att den fattades..
2012-11-29

    JO:82
Snyggt=) från början till slut=) me like =)
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite