Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuddat





Om du ändå


hade snuddat


vid mig pappa




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 807 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-11-02 11:58



Bookmark and Share


  Maiah VIP
ännu en saknadens suck... dessa frånvarande viktiga människor...
2013-04-05

    jaybird
Ingen vulgär plattityd. Avskalat, rakt in centrum. Luktar tjärat rep.
2012-12-21

  Madelene Edlund
En icke-snudd betyder så mycket. Enkelt och sparsamt!
2012-12-21

  wildrose
Smärtsamt. Få ord som säger allt som egentligen behövs. Bra
2012-11-09

  Blåbäret
Blir berörd av den utsträckta längtan som ligger i "pappa". Hur försöken aldrig upphör, att bli bekräftad ovillkorligt, trots all smärta jag läser in i texten...(fast mest troligt snuddade det vid en öm punkt, men det är en annan historia)
2012-11-08

    ej medlem längre
Så få ord, men så stark!
2012-11-08

  aol
kände ett ensamt hugg i hjärtat,
2012-11-06

  Didde
som en käftsmäll...rakt på utan jidder...mycket bra..

2012-11-06

    ej medlem längre
Koncist, laddat. Skickligt sparsamt.
2012-11-06

    ej medlem längre
Rader så få
så fylliga,
lämnar mig som läsare med rörelse inom..
2012-11-03

  Fru Intighet
Fantastiskt smärtsamt.
2012-11-03

    ej medlem längre
smärtsamt.. räcker så
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite