Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågsamt





En ballong


för varje


plågsamt


ögonblick


titta pappa


mina små


fötter lättar


ifrån marken




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 773 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2013-04-05 22:42



Bookmark and Share


    Tea Alex
Vackert och lite sorgligt. Ser en röd ballong framför mig.
2021-09-21

  Postgård
Detta får mig att tänka på en karaktär i en Peter Birro serie kallad Hammarkullen. Det plågsamma texten lämnar efter sig, ren och klar ångest. Med så få ord du skapar stort djup.
2013-07-05

  Ellika
Perfektion, som alltid.
2013-05-21

  Mona Nordkvist VIP
Det känns som jag vill gråta över alla ballonger.
2013-04-12

    annasofia.
Fint!
2013-04-12

  vakentimmar
Jättebra verkligen! Gillar dina korta tänkvärda dikter!
2013-04-09

  Svartsilver
som vanligt lyckas du få in mycket känsla i få rader,
bara det är en konst i sig.
2013-04-08

  Suzy med punkterna
Härligt att läsa dig igen även om texten inte är härlig i sig...tungt!
2013-04-05

  Maiah VIP
Det svävar en sorgsen känsla i orden.... inte tung utan svävande....
Det känns allvarsamt att läsa denna avskalade text. Mycket fin i sin enkelhet...
2013-04-05
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite