Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad





Svälj dina


tårar


du är inte


älskad


nog att bara


låta dem


falla








Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 937 gånger och applåderad av 51 personer
Publicerad 2013-01-09 21:48



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Starkt och elakt. Kanske ärligt?
2021-09-21

  blått nagellack
wow, riktigt stark text.
2015-11-06

    prima donna VIP
Uj aj. Den känns!
2014-09-17

  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Så enkel men stark!
2014-08-11

  Postgård
Ja fy. Som ett slag i magen. Lämnar mig med ett tryck över bröstet.
2013-07-03

  Qiwi
Den kom som ett slag...
2013-05-21

  Maiah VIP
aj... det där känns... välvalda ord till denna text
2013-04-05

    J. Herward

Du! Det där dubbla budskapet! Lika svekfullt som orden! Som främjar vår mindre mänskliga natur! Där satt den! Gött!
2013-03-26

  aol
verkligen bra skaldat vännen, härlig dikt att ta till sej,
2013-03-12

    ej medlem längre
Jo, du förbli du,,,
galet knivskarp när det gäller en annan del av verkligheten.
Den här är BRA!
2013-01-15

    ej medlem längre
blaite förblir blaite

2013-01-15

  kråkan VIP
jävlar!!
2013-01-09

  Pah
det är tack vare Silver, jag har fått upp ögonen för dig. och du har en udd som är riktigt vass. jag gillar det. förstår det nu. aj. ont gjorde denna.
2013-01-09

  Svartsilver
nu var du svinigt bra!

det där kan du Mr R, spela på våra arma känslor så vi brister i gråt.
tackar.
2013-01-09

  Fru Intighet
Den kändes.
Men ack, så bra!
2013-01-09

  kerstin skriver VIP
aj, det gjorde ont. du skriver så nära att huden knorrlar sig.
2013-01-09

    JO:82
shit starkt..gjorde ont..
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite