Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och orden tog slut

Jag har tömts
på ord nu

Dränerad på de känslor
som skapar dem


kvar finns bara
sand

av sand bygger man
slott

om sommren

Som inte längre är

Dekorerar dem med
snäckskal och
sjöfåglars förlorade
fjädrar

Men hålrummet som
uppstod

efter att orden tagit slut

Ekar

tomt och länge

Slut,och nedstängt
för vintern
kyligt och fruset

Det sista ordet tog jag
att färga hösten

Eldrött
regnvått gult

och dimma

regn

som sakta faller

drippdropp

på min panna

Min mun möter
en skvätt
av livsdroppen

strilar
silar sakta
rinner vått

öronen på helspänn

sluter min våta ögonlock

och lyssnar efter

det sista

ordet som jag
yttrar





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-09 19:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag tror det är MAX! Visst är det hundens namn?
2009-10-09

  Catharina Edin VIP
Och vilket är det - vilket är diktjagets sista ord? undrar den intresserade -
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP