Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt? nr 2





Att man aldrig lär sig

att det aldrig blir så illa som man befarar
och att det aldrig blir så bra som man hoppas

resultatet blir
oftast
helt oväntat
















Fri vers av Lovisalouise
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-09 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
instämmer, talande (:
2009-10-13

  peter markurth
ja enkel. mkt talande..
2009-10-11

  Vincent Serbjan
enkelt, men bra!
2009-10-09

    J. Herward
det gäller att ta chansen att våga hoppas helt enkelt, detta var en klurig text som hade så många vinklar typ... den beskrev många scenarion
2009-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Lovisalouise
Lovisalouise

Mina favoriter
Kärlekens Väsen
Miss you