Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss you




Miss Handel
smeker min
kind blå


Miss Erabel
föreställning
utan applåder


Miss Anpassad
åker in och ut
på instutioner


Miss Bruk
tar överdoser
och dör


Miss Tröstar
alltid i
ensamhet


Miss Lyckad
hänger i
rep


Miss you


Miss




Fri vers av blaite
Läst 890 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2009-05-12 17:33



Bookmark and Share


    J. Herward
okej... jag bugar djupt!
mästerligt
2009-09-16

  Diffusiaria
underbar
2009-09-14

  Hélène
riktigt bra. ett nytänk med orden som får mig att småle..
/H
2009-08-20

  Matilda Linnéa Tinér
wow wow wow.
stop här!

det här är lite
för klockrent

lite för snyggt

lite för bra.

fast det gör inget

för bra
är okej,

ibland. ;)
2009-05-14

    Melona
titeln
är en jävligt grym låt!!!
2009-05-14

  sulimaa
Den här var ju bara så bra!
2009-05-13

  Marlboroman/Hg VIP
Hur kunde jag Miss(a) denna?
Suverän broder, suverän – men den ska tillbaka i verksta'n lite.
2009-05-13

    Tea Alex
Åh söt i sitt sätt att vara fruktansvärd!
:)
2009-05-12

  SeXara
Härligt smart och fyndigt, med flow och humor mitt i eländet
2009-05-12

  Roula O
lite hemsk men otroligt bra...
2009-05-12

  Junitvillingen
Alltså...du är helt enkelt fenomenal på att få till det. Vilken fantasi du har - denna är ju hur kanon som helst - om än tragisk. Många misser det här - då är väl du Mr. Fantastic då!!;-)))
2009-05-12

  Sturesdotter
Söt o hemsk!
2009-05-12

  CRAIDLARN
Ruskigt bra
2009-05-12

  Suzy med punkterna
Mycket mycket fint
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite