Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ni vill ha mig.

Slänger kläder på golvet
en del av kretsloppet
runt runt runt

Curt Cobain skriker i mina högtalare

Come as you are
As I want you to be

Det ligger något i det.

I don't know how you want me to be

eller om jag får vara
som jag vill vara.


Berätta för mig hur jag ska vara
så gör jag tvärtom

och så skrattar ni åt mig sen.







Fri vers av Karin E
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-10 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E