Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elda för kråkorna

Skit skit skit
brasjäveln vill inte ta sig!
Kakelugnar är ett påfund
av någon illvillig makt

O så vackra och hemtrevliga
man kan känna

Godhet strömma ut ur dem

Är vad dom okunniga säger
men detta är inte sant
sannningen är den
att de bara ryker
och sen om man får fyr
släpper de ut all värmen
till det man så populärt
benämner

Kråkorna

Och dom är förvisso
nöjda och glada med det

Men dom som bor
i det gamla huset

Fryser




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-10 17:46



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Men klä på er ! Men en annan går i shorts. Vädret är ur led, eller är det vi?!
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP