Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vågskål


Kära du

lägg dig intill mig

och andas mitt syre


kära du

håll om mig

och stärks av min kraft


här tillsammans

klättrar vi över nuet

och bortom vår svaghet


Kära du

somna intill mig

och vakna i min dröm


där tillsammans

vilar vår framtid

i kärlekens vågskål  

 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-10 19:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och målande vackert skrivit
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP