Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt i stjärnglans

Rasar ned i kärlek
dränks av dina förlamade vingars banbrytande poesi i vindens sken

jag är en lykta
den kärlek som du mötte, ser du mina ögon

dom är blåa
regnet tär

du är sanningens dilemma nu
tar din oskuld,

natt i stjärnglans
de förtalade

styr




Fri vers av peter markurth
Läst 225 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-11 00:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin..
2009-10-11

  LenaJohansson VIP
härlig känsla....fin poesi
2009-10-11

  Ingela Svenson VIP
Vackert igen, Peter!
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth