Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katalysator

Katalysatorer för det

Klockrena

För det som är äkta
som förmår dra fram
den rätta meningen
och de verkliga känslorna

Behöver dom nu
när jag ämnar
fatta ett viktigt

Belsut

Nu när jag söker
efter det som är
mitt och rätt, viljan

En jämförelseanalys

Jag begär bara respekt
och det hat gått lång tid
av mitt liv
det är ingen stor sak
jag har lärt mig mycket
om livet

Är öppen för all information
om människorna
detta egendomliga
och synnerligen komplicerade släkte

Jag vill vara säker på
att jag kan identifiera
en psykopat

Inte bara det, det kan man
checka av efter en lista

Men en katalysator
som skänker en tro
på något som förklarar
Och förstålse
på djupet av min
självbild

det är sannerligen inte
för mycket
Begärt



Eldslukande själ

Alla människor kan

Uppta platserna










Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 01:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Du är otroligt bra på dessa djupdykningar i människans själ och hjärta - detta sökande, som är allmängiltigt, dessa aningar av svar - mycket svåra frågor, och mycket intressanta!
2009-10-11

  glittertindra
visst är psykopaten slukande, som ett tomt svart hål, det som saknas försöker denne dra till sig från andra genom att själv vara perfekt, ofelbar genom att beskylla andra med sina dåliga sidor och handlingar, därav det detaljerade, och en oro i kropp och själ, även en total oräddhet, rädslan finns en sorts sinnets tomhet, förståelse för sig själv men inte för andras ojämnhet eller svaghet eller otillräcklighet som ger denne rätt att göra som han vill.. utan att ta hänsyn och som sprider rädsla hos de han möter på.
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP