Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bördolättnad

 

Regndroppstyngda moln;

släpper nu ned sitt bagage

 

- lättar på bördan




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 11:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler* Fick samma association som Björn.. en intressant bild du ger
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP