Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nykär

En doft av honung.
Delikat minne efter regn.
Sommar möter min mun.
Smak söt som ljuv kärlek,
njuter en kyss länge


Nykär, 2003




Fri vers av Chlen
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-10-14 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chlen
Chlen