Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osäkra steg...


Ett möte

Osäkra steg i ängslig förväntan.
Mörk skönhet, en röd ros i folkfyllt
hav.
Otålighet, nyfikenhet, hetta, svett…
Isolerade i havet,
en studie i rött.





Fri vers av Chlen
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-10-10 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chlen
Chlen