Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lik fjärd som...


Vår

Lik fjärd som åter öppna,
stugans dörr på glänt svänger
i första sjöbris, på gångjärn
ännu kylkärva.




Fri vers av Chlen
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-10-10 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack! Man njuter av varje ord! "Kylkärva"... bara en sån här sak... Ångrar nästan att jag slutat ge poäng...
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Chlen
Chlen