Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till ett längre skrivprojekt...


Tills

 

Jag ville skriva dig min kärlek,

jag ville skriva dig min längtan...

 

lägga i ett frankerat kuvert.

 

Men skulle du öppna,

skulle du läsa,

skulle du ta emot?

 

Jag låter allt stanna i mitt hjärta...

 

tills den dagen jag vet.

 

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-11 17:42



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Jag tycker också om ditt gammelklingande språk.
Det är vackert!
2009-10-11

    ej medlem längre
Denna text berör... längtan... och rädslan att inte bli mottagen på det sätt man önskar sig.. Tycker om sättet du formulerar dig i: "Jag ville skriva dig.."
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP