Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst gripande handling?





Vi greps på offentlig plats
av pjäsens storhet på teatern
omsorgens polis var på plats

vi greps av verklighetens
för evigt pågående teater
o vi ställde till en scen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-11 19:06



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag älskar dom där minuterna efter bion eller teatern när man liksom är kvar i föreställningen och inte alls på väg hemåt (i sin gamla vanliga stad)!
2009-10-12

  Suzy med punkterna
Tjusigt poetat!
2009-10-11

  peter markurth
bra
2009-10-11

  peter markurth
br
2009-10-11

  walborg
krock mellan olika verkligheter ...!
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP