Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hittar jag balansen?


Tid kan behövas
samtidigt som den är en plåga.
Jag vill hitta tid
Jag behöver tid
Tid till att få energi

Tid är påfrestande
när jag mäter tid
från olika händelser
Fyra och ett halvt år har snart passerat
men samtidigt hände det nyss

Tid behövs för att orka
Tid behövs för att sakna
Tid behövs för att orka leva igen

Var hittar jag balansen?




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 417 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-11 21:34



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Definition av tid är ständigt ouppnådd...
tid vilar oftast i den enskildes uppfattning utifrån händelser, vardag, och önskningar...
att tvingas leva mitt i där tiden tycks både stå still och tas ifrån en, är inte lätt...
Du beskriver detta mycket bra!
2009-10-13

  poetryGirl
mycket tänkvärda funderingar
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson