Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi förenas nu

Raderad framtid legaliserar förenade hjärtans
natten dyker stafett med livets väsen,

de förgängliga darrar blod
vi förenas nu,

saknad




Fri vers av peter markurth
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-11 23:06



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ja så det far....fint diktat
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth