Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen fri ©

Äntligen fri
Efter allt slit
Mitt lidande
Allt är nu borta
Och jag lever mitt liv
Nu när du inte styr över mig
Sen jag rymt från dig
Vill jag leva själv
I Frihetens Tid
Allt känns så bra
Att äntligen vara fri...!

Skriven av Alva Liljestrand 12-13 år gammal.




Fri vers av Alva Liljestrand
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-12 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Liljestrand