Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg mot Ljusets Stup ©

På väg mot Ljusets Stup
Den hoppar ut
Och alla kan se
Sanningens sista lopp
Försvinna bort
Bort och iväg
Från våran värld
Någonstans vid vår
Oändliga horisont
Leker den
Med något kallt och rått

Skriven av Alva Liljestrand 13 år gammal.




Fri vers av Alva Liljestrand
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Liljestrand