Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna till min förra lärare när det var skolavslutning. Det är ett minne av det som jag gör bäst, och ett litet farväl.


Slutar aldrig läsa ©

Slutar aldrig läsa
Slutar aldrig skriva
Alla böcker jag ser
Kastar jag mig över
I ett enda svep
Papper och penna
Jag har framför mig
Behöver inte tänka
Det kommer ändå
Skall nu gå vidare
Till nästa morgon vi ser
Vi kanske möts, vem vet...

Skriven av Alva Liljestrand 13 år gammal.




Fri vers av Alva Liljestrand
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-22 14:25



Bookmark and Share


  Gormsen
A good approach, Alva!
2009-10-30

    Bo Bjelvehammar
energi och sympati
2009-10-24

    eva m h
Bra skrivet.
2009-10-24

  Peter Matsa
Ett fint farväl som känns.
Dikten förmedlar en känsla av att läraren betytt mycket för diktjaget.
Applåd!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Alva Liljestrand