Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är den första.


1: ©

Jag vill bort.
Leva fritt och gott.
Aldrig vara instängd mer i Evighetens borg.
Leva ett liv i en frihet där ingen bestämmer över mig.
Jag skulle få göra vad jag ville och ingen skulle stoppa mig.
Men det kommer aldrig att ske.
Ty jag kommer aldrig att få se.
Vad som är meningen med ett liv i en frihet där själen leker fritt förevigt.
En Häxa har fördärvat mitt liv.
Allt jag ville var att vara fri.
Inte behöva fly för att få mitt liv.

Skriven av Alva Liljestrand 12-13 år gammal.




Fri vers av Alva Liljestrand
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 19:19



Bookmark and Share


  Gormsen
Flight is never a solution. Facing your obstacles is the way to go. And keep on writing and reading! Language is power. Reading and writing is big medicine!
2009-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Alva Liljestrand