Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Internetvän

Jag träffade den jag talat med så många
månader men aldrig sett i verkligheten.
Det blev ett lugnt och avslappnat möte.
Värmen mellan oss fanns där,
jag blev riktigt glad och uppfylld
av tillförsikt för människan.
Så många använder internet för att vara en
låtsasmänniska, men mitt möte med
min vän bekräftade undantaget.

Härligt !!




Övriga genrer av mjuk
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-12 22:58



Bookmark and Share


    eva m h
Grattis till ett postivt möte
2009-11-29

  Amanda Blomberg
Om det är dig du skriver om är jag glad för din skull :) Finns så mycket falska människor där ute, du hade tur som hittade en sann :) Du får gärna läsa mina texter och säga vad du tycker :)
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk