Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du kunde fånga min tanke

Om du kunde fånga min tanke
och följa den en bit
skulle jag känna mig omfamnad

Att dela mentala världar med nån annan
vore underbart. Det är väl det som kallas
att ha träffat sin själsfrände.

När jag alltid möts av stumhet de stunder
jag visar mitt inre gör mig kall och jag
sluter mig.

Jag tror inte att lycka är när två
smälter ihop till ett utan när två
personer kan existera i samma
sinnesutrymme.






Fri vers (Fri form) av mjuk
Läst 496 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-02 00:14



Bookmark and Share


  Tarantaran
En fin beskrivning..!
Lao- Tze var litet
inne på samma tanke..
han tyckte att det var
fint när en man och
en kvinna älskade
varandra..ville gifta
sig..men han sade
att problemen börjar
när de tu vill bli ett..
och försöker komma
överens om vilket ett
de ska bli..
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk