Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt kapitel

Du ramlade i köket med handleden som går av
Nu börjar böket och jag blir nästan din slav

Samtal efter samtal ska ditt liv lappas ihop
mina tankar går som i en loop

Att du måste ha hjälp fattar jag och vill ge
och alla känslorna ska ju också me

Dåligt samvete styr mig men jag vet
att jag inte kan göra mer än jag gör

Att respektera din person och dina
gränser är viktigt för mig

Jag hoppas du ser vad jag vill ge dig
ditt liv tillbaka.






Fri vers av mjuk
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-13 16:35



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
djupa tankar om gemenskap och icke gemenskap!
2022-05-14

  Marita Ohlquist VIP
En fin och tankeväckande text om att vara en hjälpsam medmänniska.
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk