Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögon gnistar

Letar diamanter,
ögon gnistrar,

natten faller oro
dina andetag förringar,

själsförmögenheter bemöts av fruktan,

smeker din kropp inuti saknaden
vet vi allt,

förenas nu
stadig enhet,

evighet
besitter ,

kärlek




Fri vers av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-12 23:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
omtänksam kärlek
2009-10-13

  mare VIP
Fint skrivet...
2009-10-13

  Fånga dagen
vackert du äger kärlekens ord så bra i skrift

kram ak
2009-10-12

  stenen/ Yv Ericsson
Skriver under på Pojken. vackert!
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth