Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakskallar






Till dig mannen


i grå strikt


rock som


sköt


krämiga


centrum


i numrerade


människors


nyrakade


bakskallar


Hur är det


idag


kissa säng


i överfyllda


vuxenpampers


aj aj sigge


sigge mannen





Övriga genrer av blaite
Läst 357 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-10-13 13:48



Bookmark and Share


    J. Herward
aj aj! så kan det gå, du skriver som om det vore om det handlade om en verklig människa och ett verkligt öde, klingar fint här.

snyggt!
2009-10-14

  Roula O
målande ord... :)
2009-10-13

    resilient
snyggt. Samhällsplanerardemens, finns det?
2009-10-13

    Tea Alex
Ja livet ändras och våra roller också...
2009-10-13

  LenaJohansson VIP
bra...bildrik och enkel
2009-10-13

    ej medlem längre
du skriver som du gör och det är häftiga ord
2009-10-13
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite