Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven faller ©

Löven faller
Himlen är grå
Mörka tider väntar
Mörka tider är här
Allt som du håller kärt
Försvinner,
När mörkret är här
Ingen kommer undan
Alla känner smärtan
Inget kommer finnas kvar
Även vid ljusa dar'

Skriven av Alva Liljestrand 12-13 år gammal.




Fri vers av Alva Liljestrand
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-14 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Liljestrand