Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag får önska


Du kan väl vinda lite
för min skull?

Tappa fokus
och tråd
en stund.

Men bara kort,
jag vill ha dig brilliant,
sann,
en smula galen

och helt i mig.

 

 

 




Övriga genrer av Åsa Pyke
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-14 19:33



Bookmark and Share


  glittertindra
asgarv... :) underbart skrivet... :)
2009-10-15

    resilient
härlig kärleksförklaring!
2009-10-15

  Carola Zettergren
Vilken dröm...sannerligen romantisk och fin!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke