Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I'm not

Scared
Scared
Ruled by fear

No lessons to learn

I know

I’m not
supposed to be

here

and now
pain

I’m not
prepared to give

up

I’m not
expecting to be

forgiven

this
time

around
three
in the morning

when you feel
superior

I’m not




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-21 20:29



Bookmark and Share


  reza.hb
time is all you need sometimes :)
well written!
2013-08-21

    ej medlem längre
Som när man bekänner något för den man älskar...

skönt flyt
rytm

:)
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke