Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulden

Att gå
ständigt fallande
med svedan
och klumpen.

Räcker jag?

Värken äter orken.
Sorgen står i skamvrån.

Skulden.

Skulden.

Det här är livet
mina små.




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-25 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke