Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Until

The soft-spoken words
of a lover
Sweet acceptance
and I

surrender

Two minds
curled up,
drifting off
and staying together

For better




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-14 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke