Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The usual

 

The self-berating

corrosion

 


Being brittle

 

is a condition

 

imposed

inflicted

integrated

 

A silence

bursting

 

within

 

my buzzing

ears

 

Stronger

 

than before

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 379 gånger
Publicerad 2013-10-19 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke