Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
060427


följ mig. låt mig. låt oss.

följ mig till oändlighetens oändlighet
där livet är en hundradel av den verkliga existensen
och inte ett orättvist stimulanspaket
där människan är fången

låt mig rädda dig till ett bättre du
så vi alla gör varandra gott
i livet som vi lever nu
störs våra robothjärtan av ständiga elavbrott

låt oss springa tillsammans på ödets äng
och glömma våra bekymmer
och sjunga på en glad refräng
kom, kom.. vi rymmer




Fri vers av anonymapoeter
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-14 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymapoeter