Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
060625


illamående

upp och ner, ner och upp och i sidled och framåt - bakåt

jag mår illa över att jag mår illa över
mina till och från svettningar i en timme
eller mer eller mindre

andas tungt och lätt, andas lätt och tungt och andas - andas inte

jag mår illa över att jag mår illa över
mina alltid lika svaga armar och ben
eller mitt svaga hjärta eller min själ

känner glädje och sorg, sorg och glädje och känner mycket - känner lite

jag mår illa över att jag mår illa över
mina hopplösa försök att hålla något som
aldrig riktigt har varit vid liv, vid liv




Fri vers av anonymapoeter
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 21:01



Bookmark and Share


    resilient
plötsligt kommer jag ihåg något. Känslan av graviditet.

snyggt!
2009-10-14
  > Nästa text
< Föregående

anonymapoeter