Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
061112 rubrik från cassie - miss your touch


miss your touch

vissa kvällar tänker jag för mycket,
då får jag besök av sömnlösheten,
som sedan övergår till ledsamheten
över den förlorade tvåsamheten,
som blev ersatt av ensamheten




Fri vers av anonymapoeter
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-14 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymapoeter