Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker själ förenar tvåsamhet

Vacker själ förenar tvåsamhet
besitter nu ditt hjärta,

tog din oskulds fyllda natt med rosor
doftar poesi,

du kan vara min i evigheter nu
hennes andetag besegrar döden,

smärtan
mörkret utav kroppar i din mörka saknad,

säg mig vetskap nu,
då vi möttes,

förenade eoner
ljuset griper tag,

speglade skuggorna i vinden
jag stal din vördnad,

föringa evighetens töcken
du ville höra mina sanningar skrika,

väger stelnad fruktan

kärlek




Fri vers av peter markurth
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-10-15 10:12



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket stark

Vacker själ förenar tvåsamhet
kram ak
2009-10-15

  stenen/ Yv Ericsson
Het+stark
2009-10-15

  kärleks ängel
vilken styrka! underbar!
2009-10-15

  mare VIP
Bra skrivet..
2009-10-15

  Alexander Gustafsson VIP
mycket bra text...

speciellt då tänker jag på

"smärtan
mörkret utav kroppar i din mörka saknad,"

och

"speglade skuggorna i vinden
jag stal din vördnad, "

fraserna som ger upphov till mer...
2009-10-15

  M_Franke
Oj oj, mkt bra!
2009-10-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth