Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag håller mina löften...


Jag ska sakna dig en annan dag!



Jag har väntat alltför länge,

innan jag frågar vem är jag ikväll.


Alla visste vad som hänt,

hörde dom viska runt omkring mig.


Jag är kvar i något,

jag lämnat hemma för längesedan.



Men jag håller mina löften,

jag ska sakna dig en annan dag...




Fri vers av Spir@
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@