Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vanmakten att inte kunna påverka skriken inom mig. Den rivande känslan som hudflår min redan söndrade kropp. Hur jag vill kräkas upp allt som finns inuti mig. Jag vill vara någon annan...


Mitt raseri!



Fattar inte du hur jävla dåligt jag mår?


Jag skriker mina lungor blodiga i hopp om att någon vill se mig. Men när du väl är där drar jag mig undan. Ingen får titta på lilla mig. Då skriker kroppen och svettningarna rasar som pesten genom min kropp. Arrrgh, Fattar du hur illa du gör mig? Fattar inte du, ja just du att jag vill vara som dig? Lycklig ut i varenda jävla cell!

Folkmassa - panik - ensamhet

Nämen hej! Så kul att se dig! Not! Jag hatar dig din jävla fitta! Försvinn ur min själ och dra åt helvete!


mörker


ensamheten river ögonen ur huvudet på mig och det är fan ditt fel! Darrar, skriker, ironi. Lycka?! Jag vill känna det! Jag vill också vara älskad och ha min familj runt mig. Mina vänner, förtjänar jag dom? Hur ska JAG kunna det? Din värdelösa lilla skit!

Hahahaha!

Patet!

Jag är så jävla avundsjuk på dig! Nej, inte på vad du har utan hur jävla patetiskt överlycklig du alltid är. Ditt kuksugande monster! Jag vill också veta hur det är! Fan fan fan! Slyna!

Skit!

Nu gråter jag också?! Hur fan kan du göra mig så jävla förbannad?! Fattar inte du hur illa du gör mig? Hur du karvar i mitt kött för att ta dig ännu längre in. Du är inte välkommen hos mig men likförbannat är du här och får mina tårar att rinna. Hur fan kunde du? Låt mig få sova för en gångs skull! Hora, låt mina tankar vara!

Mardrömmar - insomnia

Jag är så in i helvetes trött på mig!




Fri vers (Fri form) av Spir@
Läst 579 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-10 17:37



Bookmark and Share


  Freeman
Man blir helt omskakad av dina ord, shit så du skriver!
2010-11-11

    annasofia.
Tragiskt och de gör ont
Hang on
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@