Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkelt...



Kanske finns det där
det jag sökt hela mitt liv

Jag har inte letat
så nära mig själv
inuti

Omkring mig
bakom mig

Kanske hittade jag vägen
eller så gick jag fel
varje gång

Jag har inte letat
så vida omkring
inuti

Framför mig
under mig

Kanske sökte jag aldrig
med hjärtat
kände mig inte

Jag har inte letat
så nära mig själv
utanpå

Ovanför mig
bakom mig

Kanske hittade jag det
jag letat efter
inuti



Jag har inte letat
så enkelt
inuti




Fri vers (Fri form) av Spir@
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-21 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@