Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan mörkret faller kyss mig ömt och låt mig minnas med hat min eviga kamp mot mitt mörker...


Kyss mig farväl...



Låt mig minnas dig

med djupet av mitt mörker


Låt mig känna dig

med tårarnas smärta


Låt mig förtränga dig

med paniken i mitt bröst


Låt mig hata dig

för de förlorade åren


Låt mig kämpa emot dig

för jag ska vinna så småningom...




Fri vers av Spir@
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-15 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@