Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnenas tid -igen sanningen vill fram igen -min iallafall


Vet du..


Vet du..
den gången du ringde
för att tala om
att mamma var på sjukhus
bruten på flera ställen

Vet du..
att jag satt utanför i bilen
tre dagar i sträck
för att gå upp och hälsa på

Vet du..
att jag var så dum
att jag ringde och frågade henne
innan om jag fick komma

Vet du..
att hon viskade i telefon
att det inte var lämpligt just nu
att jag inte fick

Vet du..
att jag hade köpt en vacker svart sjal
som hon kunde värma sig i
det var ju kallt
det var ju jul

Vet du..
att jag ångrar nu
att jag inte gick upp iallafall
det kunde ju inte bli värre
eller kunde det

Vet du..
att jag undrar nu
om hon verkligen hade ramlat
eller om hon hade fått ta emot igen
hans slag

Vet du..
att jag hade sagt sanningen
om jag hade vetat
hur olyckan gick till

Vet du..
att jag tror att mamma visste
om jag såg henne hade jag sagt
som det var
igen

Vet du..
att jag tror ni inte hade kunnat blunda längre då




Fri vers av Stella Stol
Läst 163 gånger
Publicerad 2009-10-15 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol