Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Narcissistbeskrivning (8)


En elak (8)

Man kunde tro
Att jag var dum
Att jag var korkad
Att jag var lättpåverkad
Jag var väl allt av det
Att jag hade hopp
Att han var min trygghet
Att han kände kärlek
För mig




Fri vers (Fri form) av Stella Stol
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-10 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol